Friday, February 23, 2007

равносметка

Това, което не ни убива, ни прави по-силни! - ето това е равносметката (някак дава смисъл на нещата) след още една усилна трудова седмица.... Като знам, че с всеки изминал ден ставам все "по-желязна", работа никаква не може да ме уплаши... :))))))))))))))))))))))))))))))
и още една сентенция от днес: "Не плачи за това, което няма да плаче за теб!"... е, тука вече за съвсем друго нещо става въпрос ....

2 comments:

Злото прасе said...

Като гледах Кинга-Конга, ми се насълзиха очите за маймунката, ама дет викаш тя не би плакала за мен - маймуна му с маймун!
Инак ми тече носа яко. Няква ш'б'на алергия. Сърби ме и ми тече като за световно по "Водни цифки". Листни въшки рафтинг биха могли да си направят в ноздрите ми тези дни. Та се питам, това прави ли ме по-силен или просто по сополив?
Инак по принцип го владея каратето и то ми дава сила, знаеш :)

sas said...

Сополите, батенце, определено те правят по-силен (и по-сополив също), но и по-секси и по-мил в очите на дамата до теб - жално й става един вид като те гледа и иска да ти помогне ;))) да ти спрат цифките някак си. Събуждаш грижовния инстинкт у другарката си, демек :)))
Нека силата бъде с теб, приятелче!